Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)34g20kcal0.3g1.5g1.4g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g271kcal6.2g49.4g4g8.8g
Valittu annoskoko265g136kcal3.1g24.7g2g4.4g
Annoskoko puolitettuna133g68kcal1.6g12.4g1g2.2g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305