Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 17g14kcal0.3g2.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%17g28kcal1.1g0.2g2.5g0.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 8.3g11kcal1.8g0g0.4g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g204kcal8.2g12g12.6g4.4g
Valittu annoskoko265g102kcal4.1g6g6.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna133g51kcal2.1g3g3.2g1.1g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110