Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g216g338kcal47g0g15.3g0g
Ruskea suuruste, Maizena7.8g30kcal0.1g7.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprikajauhe 3.1g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.7g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g783kcal97.2g19.4g31.8g3.4g
Valittu annoskoko265g392kcal48.6g9.7g15.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna132g196kcal24.3g4.9g8g0.9g
Arvot/100g100g148kcal18.4g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449