Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g73g61kcal0.8g13.3g0.3g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g41g298kcal0g0g33.1g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g34g49kcal2.4g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.7g0.6g1.9g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.5kcal0.1g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1638kcal17.8g212.6g72g6.4g
Valittu annoskoko265g819kcal8.9g106.3g36g3.2g
Annoskoko puolitettuna133g410kcal4.5g53.2g18g1.6g
Arvot/100g100g309kcal3.4g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468