Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g13g44kcal1.6g8.8g0.2g0.7g
Tattarijauho, Vijatuote10g35kcal1.3g7g0.1g0.5g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g65g221kcal1.3g50.8g1.1g4.6g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g961kcal14.4g158g28.4g16.4g
Valittu annoskoko265g481kcal7.2g79g14.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna133g240kcal3.6g39.5g7.1g4.1g
Arvot/100g100g182kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041