Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 72g18kcal0.4g3g0.1g1.4g
Kaali, valkokaali27g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 125g288kcal15.8g1g24.9g0g
Oliiviöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g919kcal34.4g11.2g81.4g7g
Valittu annoskoko265g459kcal17.2g5.6g40.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna133g230kcal8.6g2.8g20.4g1.8g
Arvot/100g100g173kcal6.5g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996