Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.2g0.2g0g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.2g1.1g1g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g25g48kcal6g0.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g229kcal16.6g19.8g8g2.6g
Valittu annoskoko265g114kcal8.3g9.9g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna133g57kcal4.2g5g2g0.7g
Arvot/100g100g43kcal3.1g3.7g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545