Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 73g161kcal12.8g0g12.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g4.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g42g25kcal0.4g2.2g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino73g255kcal9.5g48.8g1.8g4.4g
Lihaliemkuutio maggi extra2.1g5.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g936kcal46g105g36.2g9.6g
Valittu annoskoko265g468kcal23g52.5g18.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna133g234kcal11.5g26.3g9.1g2.4g
Arvot/100g100g177kcal8.7g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578