Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)60g66kcal13.8g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g82g269kcal13.1g50.6g1.6g4.9g
Arkirae (Valio), annos 100g32g23kcal3.9g1.1g0.3g0g
Ketsuppi 13g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)37g10kcal1.2g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g844kcal71.6g112.2g10.6g10.4g
Valittu annoskoko265g422kcal35.8g56.1g5.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna133g211kcal17.9g28.1g2.7g2.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441