Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.6g9.7g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 42g55kcal1.1g1.3g5g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.7g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Mansikka 105g49kcal0.5g8.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g913kcal16.8g98g47.4g4.8g
Valittu annoskoko265g456kcal8.4g49g23.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna133g228kcal4.2g24.5g11.9g1.2g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709