Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal10.9g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 78g15kcal0g2.3g0.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g31kcal3.2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g526kcal32.8g37.2g26.8g2.4g
Valittu annoskoko265g263kcal16.4g18.6g13.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna133g132kcal8.2g9.3g6.7g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978