Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 15g107kcal0g0g12.1g0g
Sokeri 27g107kcal0g26.4g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g47g178kcal0.8g43.6g0.2g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g65g26kcal0.3g6.5g0.3g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g112kcal3.9g1.2g10.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g25g45kcal3.6g1.8g2.7g15.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.2g0g0.3g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1628kcal26g190.8g85.8g31.6g
Valittu annoskoko265g814kcal13g95.4g42.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna133g407kcal6.5g47.7g21.5g7.9g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255