Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.3g0.1g0.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g22g30kcal2.4g2.8g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 110g69kcal3.3g5.3g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g41kcal3.6g0.1g3g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.8g34kcal2.5g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g451kcal26.4g38.2g20.8g1.8g
Valittu annoskoko265g225kcal13.2g19.1g10.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna133g113kcal6.6g9.6g5.2g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915