Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)44g35kcal8.3g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g77kcal5.2g0g6g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g82g132kcal1.3g9.9g0.2g1.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2.2g5.7kcal0.2g0.5g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g498kcal30g20.8g13.2g3.2g
Valittu annoskoko265g249kcal15g10.4g6.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna133g125kcal7.5g5.2g3.3g0.8g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455