Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Sokeri 30g120kcal0g29.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g28g129kcal0.1g0.1g14.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g254kcal8.7g51.6g1.5g2.2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Flora Vanilla 12%21g40kcal0.9g3.4g2.5g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g22g125kcal1.5g12.7g0.9g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g42g14kcal0.2g2.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1515kcal34.6g204.8g48.4g7g
Valittu annoskoko266g757kcal17.3g102.4g24.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna133g379kcal8.7g51.2g12.1g1.8g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868