Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g113g157kcal21.5g0g7.9g0g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.6g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)35g12kcal0.8g1.7g0.2g0.9g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g540kcal55.8g26.2g22.8g3.8g
Valittu annoskoko266g270kcal27.9g13.1g11.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna133g135kcal14g6.6g5.7g1g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628