Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu71g254kcal8.5g50.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.7g0.3g9.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g7.2kcal0.4g0g2.8g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.5g28kcal0.2g0.3g3g0g
Appelsiini, kuorittu 37g17kcal0.2g3.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1354kcal42.4g164.6g61.6g1.6g
Valittu annoskoko265g677kcal21.2g82.3g30.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna133g339kcal10.6g41.2g15.4g0.4g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429