Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 28g3.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g39g75kcal9.8g0g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)56g39kcal6.7g2g0.6g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g634kcal42.6g12g46.4g3.2g
Valittu annoskoko265g317kcal21.3g6g23.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna133g158kcal10.7g3g11.6g0.8g
Arvot/100g100g119kcal8g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769