Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna, paistettu 10g21kcal1.3g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 38g14kcal0.1g3.1g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g38g131kcal5.2g21g2.8g3.7g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1738kcal26.2g208.8g86.4g13.6g
Valittu annoskoko266g869kcal13.1g104.4g43.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna133g435kcal6.6g52.2g21.6g3.4g
Arvot/100g100g327kcal4.9g39.3g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790