Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.8g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Currytahna punainen7.5g20kcal0.2g0.7g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g10g10kcal0.4g1.7g0g0.5g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g100g176kcal1.5g2.5g17.5g0g
Katkarapu 135g93kcal19.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g677kcal44g12.6g49.2g1.4g
Valittu annoskoko266g339kcal22g6.3g24.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna133g169kcal11g3.2g12.3g0.4g
Arvot/100g100g127kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666