Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta66g237kcal8.6g46g1.4g2.3g
Leivinjauhe 2.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 45g16kcal0.1g3.2g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1423kcal27.2g219g46.4g6.4g
Valittu annoskoko266g712kcal13.6g109.5g23.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna133g356kcal6.8g54.8g11.6g1.6g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095