Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g56g34kcal5.6g2.4g0.2g0g
Sokeri 95g386kcal0g94.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g30kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1559kcal35.2g263g37.2g7.8g
Valittu annoskoko266g780kcal17.6g131.5g18.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna133g390kcal8.8g65.8g9.3g2g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920