Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g493kcal34.8g44g17.4g5.8g
Valittu annoskoko266g247kcal17.4g22g8.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna133g123kcal8.7g11g4.4g1.5g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957