Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g56g405kcal0.6g0.6g45g0g
Fariinisokeri56g228kcal0g56.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten13g42kcal3g5.7g2.7g1.4g
Pandan tumma suklaa 150 g20g105kcal1g10.2g6.3g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g28g148kcal2.7g14.9g8.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl14g81kcal3g0.7g7.1g1.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g2364kcal33.6g185g168.8g6g
Valittu annoskoko266g1182kcal16.8g92.5g84.4g3g
Annoskoko puolitettuna133g591kcal8.4g46.3g42.2g1.5g
Arvot/100g100g445kcal6.3g34.8g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773