Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 25g17kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Isot katkaravut (rainbow)56g56kcal12.9g0g0.5g0g
Tumma pikariisi, Risella23g80kcal2.1g16.9g0.8g1.2g
Basilika, tuore6.3g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.8g1.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g514kcal35g43.6g18.6g6g
Valittu annoskoko266g257kcal17.5g21.8g9.3g3g
Annoskoko puolitettuna133g129kcal8.8g10.9g4.7g1.5g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652