KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 374g122kcal2.3g20.8g0.7g9.5g
Lanttu 374g108kcal3.7g17.2g1.1g6.7g
Kukkakaali 374g90kcal6.8g8.2g1.1g8.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.5g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g374g225kcal5.6g48.7g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g212kcal3.5g11g17.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g437g480kcal78.6g6.6g14g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g187g468kcal35.6g0.1g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g3572kcal281.6g246g154.8g66.8g
Valittu annoskoko2650g1786kcal140.8g123g77.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna1325g893kcal70.4g61.5g38.7g16.7g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146