Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 292g95kcal1.8g16.2g0.6g7.4g
Bataatti, kuorittu 167g135kcal2.6g28g0.1g5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 1666g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%167g283kcal11.5g2.3g25g3.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 83g106kcal18g0g3.7g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g2040kcal82.2g119.2g126.8g45.8g
Valittu annoskoko2650g1020kcal41.1g59.6g63.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna1325g510kcal20.6g29.8g31.7g11.5g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110