Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio1250g813kcal125g52.5g3.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 400g170kcal39.2g1.6g0.4g0g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g2895kcal338.4g276.2g12.2g38g
Valittu annoskoko2650g1447kcal169.2g138.1g6.1g19g
Annoskoko puolitettuna1325g724kcal84.6g69.1g3.1g9.5g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191