Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)340g204kcal3.4g15.3g13.6g2g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g1g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g2713kcal63g495g41.2g87.8g
Valittu annoskoko2650g1356kcal31.5g247.5g20.6g43.9g
Annoskoko puolitettuna1325g678kcal15.8g123.8g10.3g22g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305