Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 480g1091kcal91.1g0g81.5g0g
Porkkanaraaste 200g440g119kcal2.6g23.3g0.9g11g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g27g179kcal0.1g0.1g19.7g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kananmuna kuorineen punnittu293g369kcal32.2g0.9g26.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)333g283kcal3.3g11.7g23.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g187g728kcal54.1g3.7g54.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.6g2.6g7.6g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.2g1.1g10.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5304g7431kcal422g455.2g420g62.4g
Valittu annoskoko2652g3716kcal211g227.6g210g31.2g
Annoskoko puolitettuna1326g1858kcal105.5g113.8g105g15.6g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260