Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl23g205kcal0g0g22.8g0g
Vesi1225g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)875g263kcal8.8g52.5g1.8g8.8g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 175g292kcal13.1g7g22.8g4.6g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g245g525kcal25.2g92.6g5.9g18.1g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5306g2707kcal98.8g331.6g107.4g67.2g
Valittu annoskoko2653g1353kcal49.4g165.8g53.7g33.6g
Annoskoko puolitettuna1327g677kcal24.7g82.9g26.9g16.8g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568