Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1351g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g17g67kcal0.5g3.4g5.7g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g23g56kcal2.5g0.7g5g0.3g
Chilikastike original, Felix34g30kcal0.6g5.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.4g52.4g0.7g3.4g
Paprika punainen 146g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Persilja 34g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Chili mausteseos, Old El Paso3.4g10kcal0.3g1.7g0.2g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g360g793kcal43.2g9.4g64.9g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaton 113g111kcal3.4g22.4g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g2943kcal125g233.6g158.6g39.4g
Valittu annoskoko2655g1472kcal62.5g116.8g79.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna1328g736kcal31.3g58.4g39.7g9.9g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030