Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1079g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1510g5285kcal52.8g1223.1g15.1g45.3g
Kuivahiiva, annos 11g20g71kcal8.9g7.9g1.2g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g11435kcal123.4g2483.6g104.6g90.6g
Valittu annoskoko2655g5718kcal61.7g1241.8g52.3g45.3g
Annoskoko puolitettuna1328g2859kcal30.9g620.9g26.2g22.7g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547