Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1418g2411kcal170.2g0g141.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g177g656kcal24.6g128.5g4.4g7.3g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g532g1489kcal12.2g18.6g148.9g0g
Kananmuna kuoreton 390g556kcal48.8g1.2g40g0g
Sipuli 106g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 18g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g10322kcal516.6g311.4g670.8g18.8g
Valittu annoskoko2656g5161kcal258.3g155.7g335.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna1328g2580kcal129.2g77.9g167.7g4.7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144