Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g150g480kcal16.5g94.5g3g17.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)150g527kcal16.9g103.2g4.3g4.8g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g150g506kcal16.5g108.7g6g8.7g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g150g525kcal11.5g112.5g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5316g5029kcal122.8g837.8g141.2g61.4g
Valittu annoskoko2658g2515kcal61.4g418.9g70.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna1329g1257kcal30.7g209.5g35.3g15.4g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874