Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.6g1.3g6.7g
Bataatti, kuorittu 450g364kcal7.1g75.7g0.2g13.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 450g153kcal4.9g24.3g0.9g13g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%150g165kcal4g4g15g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto150g420kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5316g3417kcal120.4g421.8g116g66.4g
Valittu annoskoko2658g1709kcal60.2g210.9g58g33.2g
Annoskoko puolitettuna1329g854kcal30.1g105.5g29g16.6g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902