Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Tattarijauho, Myllynparas11g37kcal1.4g7.3g0.2g0.6g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 10g35kcal0.6g7.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 67g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g25g40kcal4.3g0.3g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio33g47kcal0.9g2.2g4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Kaurajauho 9g34kcal1.3g5.2g0.7g0.9g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 20g14kcal0.6g1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g898kcal34.2g54.8g59.2g6.6g
Valittu annoskoko266g449kcal17.1g27.4g29.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna133g224kcal8.6g13.7g14.8g1.7g
Arvot/100g100g169kcal6.4g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712