Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g47g248kcal2.3g24.2g14.9g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %35g190kcal0.3g0.3g20.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.4g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, X-tra2.3g8.6kcal0.1g1.9g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3.8g21kcal0.2g2g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %2.9g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g1836kcal35.4g194.6g98.4g1.6g
Valittu annoskoko266g918kcal17.7g97.3g49.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna133g459kcal8.9g48.7g24.6g0.4g
Arvot/100g100g345kcal6.7g36.6g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840