Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 53g382kcal0.6g0.2g42.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g40g0.7g2g
Kananmuna kuorineen punnittu 49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Banaani, kuorittu 70g61kcal0.7g12.9g0.3g1.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g1678kcal26.2g172.8g96.8g8.6g
Valittu annoskoko266g839kcal13.1g86.4g48.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna133g420kcal6.6g43.2g24.2g2.2g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700