Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g5.8g21kcal0.8g3.4g0.4g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g17g21kcal1.2g2.8g0.6g12.1g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.2g49kcal1.9g0.5g4.2g0.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.4g27kcal2.4g0.6g1.7g2.6g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g15g49kcal0.3g0.4g5.1g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g11g5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g26g15kcal2.6g1.1g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g30g21kcal3.3g0.8g0.5g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g31g181kcal6.8g6.2g15.8g3.2g
Kaurajauho 10g38kcal1.5g5.8g0.7g1g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g1032kcal56.8g48g70.2g41g
Valittu annoskoko266g516kcal28.4g24g35.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna133g258kcal14.2g12g17.6g10.3g
Arvot/100g100g194kcal10.7g9g13.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098