Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g15g48kcal1.7g9.5g0.3g1.7g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)15g53kcal1.7g10.3g0.4g0.5g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g15g51kcal1.7g10.9g0.6g0.9g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g15g53kcal1.2g11.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g503kcal12.6g84g14g6.2g
Valittu annoskoko266g252kcal6.3g42g7g3.1g
Annoskoko puolitettuna133g126kcal3.2g21g3.5g1.6g
Arvot/100g100g95kcal2.4g15.8g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874