Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali123g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.4g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)8.8g7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Siirappi 1.8g5.3kcal0g1.3g0g0g
Ohrasuurimo 7.4g24kcal0.6g4.7g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 31g25kcal0.5g5.2g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g421kcal24g35.8g19.4g8.2g
Valittu annoskoko266g211kcal12g17.9g9.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna133g105kcal6g9g4.9g2.1g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704