Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g8.8g0.9kcal0.1g0g0.1g7.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.8g17kcal2.2g1.9g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale13g7.9kcal1.3g0.7g0g9.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl62g371kcal14.9g4.1g33.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g795kcal37g13.4g67.4g42.8g
Valittu annoskoko266g397kcal18.5g6.7g33.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna133g199kcal9.3g3.4g16.9g10.7g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174