Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali106g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g3.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön2.5g18kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g3.7g31kcal0g0g3.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g414kcal32g10.2g23.6g5.2g
Valittu annoskoko266g207kcal16g5.1g11.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna133g104kcal8g2.6g5.9g1.3g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737