Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g125g25kcal1.6g3.7g0.2g0g
Naudan sisäfilee125g152kcal26.2g0g5g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g593kcal56.2g10.8g35.6g0.6g
Valittu annoskoko266g297kcal28.1g5.4g17.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna133g148kcal14.1g2.7g8.9g0.2g
Arvot/100g100g112kcal10.6g2g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144