Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 45g55kcal9.6g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 56g40kcal1g8.1g0.1g0.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g14g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.5g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g208kcal21.6g17.8g4.8g2g
Valittu annoskoko266g104kcal10.8g8.9g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna133g52kcal5.4g4.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.3g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824