Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g75g49kcal1.3g9g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.8g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g30g30kcal5.7g0g0.7g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g10g17kcal0.3g0.6g1.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g259kcal18g24.4g8.2g0g
Valittu annoskoko266g129kcal9g12.2g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna133g65kcal4.5g6.1g2.1g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653