Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr31g88kcal2.5g3g7.5g0.5g
Kesäkurpitsa, tuore141g24kcal0.8g3.5g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Aurajuusto19g64kcal3.8g0g5.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio63g41kcal0.9g2.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g439kcal16.4g19.4g33.4g3.4g
Valittu annoskoko266g220kcal8.2g9.7g16.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna133g110kcal4.1g4.9g8.4g0.9g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757