Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 500g130kcal7.8g11.5g2.5g14.5g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g400g1000kcal76g0.1g88g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g500g550kcal11.5g15.5g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g3674kcal192g58.2g313.8g30.4g
Valittu annoskoko2660g1837kcal96g29.1g156.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna1330g919kcal48g14.6g78.5g7.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891