Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 828g1181kcal103.5g2.5g84.9g0g
Kuohukerma502g1706kcal10g15.1g175.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 75g294kcal1.6g1.7g31.6g0g
Paprika punainen 251g74kcal2.4g11.3g1g4.8g
Tonnikala öljyssä 753g1429kcal204.2g0g67.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g251g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g9469kcal646.4g80.2g723.6g16.6g
Valittu annoskoko2660g4734kcal323.2g40.1g361.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna1330g2367kcal161.6g20.1g180.9g4.2g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005